Ajankohtaista

Uutiset

23.6.2022 Korjausrakentaminen kasvoi tammi-maaliskuussa 11,1 prosenttia

Korjausrakentamisen suhdannekuvaaja oli tammi-maaliskuussa 11,1 prosenttia suurempi kuin viime vuoden vastaavana aikana. Uudisrakentaminen kasvoi 8,7 prosenttia vuodentakaisesta.

22.6.2022 Teollisuuden, kaupan ja palveluiden liikevaihto kasvoi toukokuussa

Päätoimialojen liikevaihtoennakon mukaan teollisuuden kausitasoitettu liikevaihto kasvoi toukokuussa 1,5 prosenttia, kaupan liikevaihto 0,9 prosenttia ja muiden palveluiden liikevaihto 0,6 prosenttia edeltävästä kuukaudesta. Rakentamisen kausitasoitettu liikevaihto laski 0,3 prosenttia.

22.6.2022 Sähköautojen ensirekisteröinnit kasvussa, mutta sähköautoja vielä harvoilla

Sähköinen autoilu on tullut yhä useamman henkilöautoilijan ulottuville sähköautotarjonnan kasvaessa ja latauspisteverkoston laajentuessa. Sähköautoilu on kuitenkin edelleen harvojen herkkua, kirjoittavat Sami Lahtinen, Nico Maunula ja Matti Kokkonen Tieto&trendit-artikkelissa.

Lisää uutisia

Ajankohtaista verkkosivuillamme

Sukupuolistunut väkivalta

Tuoreita tietoja sukupuolistuneesta väkivallasta ja lähisuhdeväkivallasta.

Uudistimme verkkosivujamme

Mikä verkkosivuillamme uudistui? Tutustu muutoksiin!

Tilaa tuoreimmat tiedot sähköpostiisi

Voit tilata tuoreita tilastotietoja koskevia uutisviestejä tai perjantaisin ilmestyvän uutiskoosteen sähköpostiisi. Uutiskoosteesta löydät viikon uutisten ja Tieto&Trendit-artikkelien lisäksi aikataulun seuraavan viikon tilastotiedon julkistuksista sekä tietoa lähiajan tapahtumista.

Lue tuorein uutiskooste 27.6.-3.7.2022

Sidosryhmäkirje

Tieto&trendit – ajankohtaiset artikkelit ja blogit

Tieto&trendit-verkkojulkaisun asiantuntija-artikkelit pureutuvat ajankohtaisiin ilmiöihin ja kehitystrendeihin tilasto- ja tutkimustiedon valossa. Blogeissa asiantuntijamme tuovat yhteiskunnalliseen keskusteluun näkemyksiään. 

Yhteystiedot

Päivitetty 23.6.2022