Tutkijapalveluiden kehittäminen

 

9.7.2018 Tutkijapalvelut lopettaa FLEED-valmisaineistokokonaisuuden päivitykset

Viimeisin FLEED-aineistovuosi tulee olemaan tilastovuosi 2016. Käytännössä tämä tarkoittaa, että FLEED-aineistokokonaisuus päivitetään viimeisen kerran vuoden 2018 lopulla ja julkaistaan vuoden 2019 alussa. Lisätietoa löydät tiedotteesta.

21.5.2018 Tutkijapalveluiden päivystyspuhelinnumero poistunut käytöstä

Jatkossa kaikki yhteydenotot tutkijapalveluihin tapahtuvat sähköpostilla osoitteeseen tutkijapalvelut@stat.fi. Voit myös halutessasi jättää sähköpostilla soittopyynnön, jossa kerrot yhteystietosi ja mitä soittopyyntösi koskee.

Taika-Tutkimusaineistokatalogi julkaistu

Taika-tutkimusaineistokatalogi esittelee tutkimuskäyttöön tarkoitettuja yksikkötason aineistoja. Aineistokatalogi sisältää aineistojen yleiskuvausten lisäksi muuttujat ja niiden kuvaukset.

Pysyvä yhteistyöverkosto rekisteriviranomaisista

Tilastokeskus on asettanut pysyvän yhteistyöryhmän, johon kuuluu 18 rekisteriviranomaistahoa. Tutkimuskäyttöön tietoja luovuttavien viranomaisten yhteistyöryhmä kokoontuu noin kaksi kertaa vuodessa. Ryhmän tehtäviä ovat esimerkiksi käsitellä tietojen luovuttamismenettelyjä ja muita periaatteellisia linjauksia, sekä toimia yhteistyötekijänä tutkimusaineistojen tuottamista ja käyttöä koskevissa asioissa.