Ajankohtaista

Uutiskirje

Julkaisemme uutiskirjeen kerran viikossa. Uutiskirjeestä löydät tiedot tulevan viikon tilastojulkistuksista, lähiajan tapahtumista ja uusista tuotteista. Tilaa uutiskirje sähköpostiisi!

Uutiset

13.7.2016 Mistä kiikastaa ikuisuusongelmassa?

Kohtuuhintaisten vuokra-asuntojen puutetta pääkaupunkiseudulla on valitettu iät ajat. Miten solmu olisi ratkaistavissa, pohtii Ilkka Lehtinen Tieto&trendit-artikkelissaan. (Tieto&trendit)

6.7.2016 Kasvukeskuksiin nousee kerrostaloja

Nyt rakennetaan asuntoja enemmän, pienempiä ja paremmille sijainneille kuin vuosikymmeniin. Suuntaus pieniin asuntoihin johtaa suurempaan määrään väliseiniä, mikä vilkastuttaa elementtien kysyntää ja vaikuttaa positiivisesti myös teollisuuden investointeihin. (Tieto&trendit)

30.6.2016 Suomi-tietoa alueittain

Yrittäjyys on yleistä alle 2 000 asukkaan kunnissa ja Etelä-Pohjanmaan maakunnassa. Kunnista yrittäjävaltaisimmat ovat Luhanka ja Lestijärvi, joissa yrittäjiä on yli 31 prosenttia. Tiedot löytyvät Tilastokeskuksen tuoreesta julkaisusta Kuntakatsaus 2016 – Suomi-tietoa alueittain.

30.6.2016 Suuret kaupungit houkuttavat muuttajia

Kuuden suurimman kaupunkialueen väestömäärää lisää nuorten, lapsiperheiden ja ulkomailta tulleiden muuttoliike. Etenkin lapsiperheiden voi olla vaikeaa löytää sopivaa asuntoa. Lapsiperheiden ahtaasti asuminen on yleisintä Helsingissä. (Tieto&trendit)

29.6.2016 Energiatietoa englanniksi

Tilastokeskus on julkaissut taskukokoisen kirjan Energy in Finland 2016. Tiivis tietopaketti sisältää energia-alan keskeisimpiä tilastotietoja taulukoina ja graafisina kuvioina.

Lisää uutisia >>>

Tapahtumat

Lisää tapahtumia >>>

Tilastokoulutus

Tilastokeskuksen kurssitarjonta >>>

Muutoksia tilastoissa ja StatFin-tietokannassa

10.6.2016 Palkkasummakuvaajissa käyttöön uusi pienten yritysten lopetustietojen käsittely

28.4.2016 Tilastokeskus on uudistanut vanhojen osakeasuntojen kauppojen lukumäärälaskentaa

10.3.2016 Tietoja teollisuustuotannon volyymi-indeksin tietojen tarkentumisesta

10.3.2016 Uusi kausitasoitusohjelmisto käyttöön

Päivitetty 29.7.2016

Jaa