Ajankohtaista

Uutisia

 • Tilastokeskuksen verkkosivut ovat uudistuneet
  Tilastokeskuksen verkkosivujen ulkoasu ja etusivun rakenne ovat uudistuneet. Uudistuksen tavoitteena on parantaa keskeisten tietojen löydettävyyttä sivuillamme. Uudistetut sivut soveltuvat myös entistä paremmin käytettäväksi erilaisilla päätelaitteilla. (29.1.2015)
 • Tuomioistuintilastoja lakkautetaan
  Tilastokeskus lopettaa tuomioistuinten ratkaisuja koskevien tilastojen tuotannon ja julkaisemisen vuonna 2015. Lakkauttamisen syynä on, ettei tilastojen tuottamiseen ole löytynyt tarvittavaa rahoitusta. (27.1.2015)
 • Postinumeroalueittainen tieto avautuu
  Tilastokeskus tarjoaa postinumeroalueittaista tietoa veloituksetta kaikkien käyttöön. Paavo - Postinumeroalueittainen avoin tieto -kokonaisuus sisältää kartta-aineistoja ja monipuolisen tilastoaineiston. (14.1.2015)
 • Tieto&trendit-blogi: Toimivat bensamarkkinat piristävät taloutta
  Raakaöljyn maailmanmarkkinahinta on laskenut viime kesästä yli 50 prosenttia. Tällä kertaa kaikki osapuolet – jalostamot, öljy-yhtiöt sekä jakeluyhtiöt – ovat hinnoitelleet hinnan laskun bensan hintaan kiitettävän nopeasti, kirjoittaa Tilastokeskuksen hinta-asiantuntija Ilkka Lehtinen blogissaan. (8.1.2015)
 • Lisää uutisia >>>

Tapahtumia

Muutoksia tilastoissa ja StatFin-tietokannassa


Päivitetty 29.1.2015

Jaa